مقاله: طرز تهیه آش ترش زنجان

به گزارش مجله پارمیسفان، همه مواد به صورت جدا پخته شده تمام حبوبات از شب قبل خیس بشه و جدا بپزید (حبوبات از هر کدام یک پیمانه پلو پزی استفاده کردم).

مقاله: طرز تهیه آش ترش زنجان

بعد سبزی که شامل: اسفناج، تره، گشنیز، جعفری، نعنا و خیلی کم شوید (نیم کیلو) و سیر کوبیده (دو حبه) را به دیگ اضافه کردم تا کمی بجوشد و پخته شود حالا نوبت نخود، عدس، لوبیا، لبو، هویج، سیب زمینی، به و سیب درختی اضافه می شود بعد الو جنگلی زردآلو ترش شیرین (از هر کدام یک کاسه ترشی خوری) اضافه کرده در نهایت رشته (نصف بسته) و گردو را اضافه کرده رب انار (1 قاشق غذاخوری پر) به همراه سرکه (یک استکان) و نمک نیز به آش اضافه میکنیم. بعد پخت کامل آش نعنا داغ و کاکوتی درست میکنیم برای روی آش.

سیب درختی (1 عدد) جدا پخته بشه بعد مرحله مرحله به آش اضافه میکنیم.

در ابتدا پیاز (3 عدد بزرگ نگینی خرد کرده) داغ گرفته بعد سرخ شدن به آن زردچوبه و رب گوجه فرنگی (2 قاشق غذاخوری) اضافه کنید بعد نصف پیمانه خرده برنج (نصف پیمانه) گذاشتم تا با پیاز داغ جوشید.

دوستان این آش کمی مشکله، ولی مطمئن هستم کسی این آشو بخوره واقعا عاشقش میشه این میزان مواد تقریبا 15 نفر جواب میده

منبع مقاله: طرز تهیه آش ترش زنجان

انتشار: 23 آبان 1400 بروزرسانی: 23 آبان 1400 گردآورنده: parmisfun.ir شناسه مطلب: 1886

به "مقاله: طرز تهیه آش ترش زنجان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه آش ترش زنجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید