سبزیجات گرم با طعم کاری
به گزارش مجله پارمیسفان، این غذا با انواع سبزیجات تهیه می شود و آن رابا برنج میل می کنند.
- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه: 15 دقیقه
- زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
- دو پیمانه سیب زمینی خرد شده
- دو پیمانه گل چه های گل کلم
- یک عدد پیاز بزرگ خرد شده
- نصف قاشق چایخوری دارچین
- یک قاشق چایخوری زیره سبز
- نصف قاشق چایخوری رازیانه
- یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
- 425 گرم نخود پخته شده
- گوجه فرنگی بزرگ خرد شده
- 225 گرم سس گوجه فرنگی
- یک قاشق غذاخوری نمک
- یک پیمانه نخودفرنگی
- 1/3 پیمانه گشنیز خرد شده
- نصف پیمانه ماست یونانی
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1/8 قاشق چایخوری فلفل قرمز خشک
- دو قاشق غذاخوری پودر کاری
- نصف پیمانه عصاره سبزیجات
طرز تهیه
1- داخل تابه بزرگ روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید. سیب زمینی ها را 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.
2- حرارت را کم کند، پوسته های فلفل قرمز، کاری، زیره سبز، دارچین، رازیانه و زنجبیل را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید تا مایه کمی غلیظ شود. آن را به طور مرتب هم بزنید.
3- گل کلم، پیاز، عصاره سبزیجات، نخود، گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی و نمک را با هم مخلوط کنید. در تابه را بگذارید و 10 دقیقه حرارت دهید تا سبزیجات کاملا نرم شوند. نخود فرنگی را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بگذارید نیم جوش و سس کمی غلیظ شود. در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید.
4- این مخلوط کاری را روی برنج بریزید و به همراه ماست و کمی گشنیز سرو کنید.
منبع: فوت و فن / food52.com
انتشار: 18 مرداد 1401
بروزرسانی: 18 مرداد 1401
گردآورنده: parmisfun.ir
شناسه مطلب: 2142
به "سبزیجات گرم با طعم کاری" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "سبزیجات گرم با طعم کاری"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید