سبزیجات گرم با طعم کاری

به گزارش مجله پارمیسفان، این غذا با انواع سبزیجات تهیه می شود و آن رابا برنج میل می کنند.

سبزیجات گرم با طعم کاری
  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

  • دو پیمانه سیب زمینی خرد شده
  • دو پیمانه گل چه های گل کلم
  • یک عدد پیاز بزرگ خرد شده
  • نصف قاشق چایخوری دارچین
  • یک قاشق چایخوری زیره سبز
  • نصف قاشق چایخوری رازیانه
  • یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
  • 425 گرم نخود پخته شده
  • گوجه فرنگی بزرگ خرد شده
  • 225 گرم سس گوجه فرنگی
  • یک قاشق غذاخوری نمک
  • یک پیمانه نخودفرنگی
  • 1/3 پیمانه گشنیز خرد شده
  • نصف پیمانه ماست یونانی
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل قرمز خشک
  • دو قاشق غذاخوری پودر کاری
  • نصف پیمانه عصاره سبزیجات

طرز تهیه

1- داخل تابه بزرگ روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید. سیب زمینی ها را 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.

2- حرارت را کم کند، پوسته های فلفل قرمز، کاری، زیره سبز، دارچین، رازیانه و زنجبیل را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید تا مایه کمی غلیظ شود. آن را به طور مرتب هم بزنید.

3- گل کلم، پیاز، عصاره سبزیجات، نخود، گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی و نمک را با هم مخلوط کنید. در تابه را بگذارید و 10 دقیقه حرارت دهید تا سبزیجات کاملا نرم شوند. نخود فرنگی را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بگذارید نیم جوش و سس کمی غلیظ شود. در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید.

4- این مخلوط کاری را روی برنج بریزید و به همراه ماست و کمی گشنیز سرو کنید.

منبع: فوت و فن / food52.com
انتشار: 18 مرداد 1401 بروزرسانی: 18 مرداد 1401 گردآورنده: parmisfun.ir شناسه مطلب: 2142

به "سبزیجات گرم با طعم کاری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سبزیجات گرم با طعم کاری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید