طرز تهیه پانزانلا، سالاد ایتالیایی ساده و خوشمزه (تور ارزان ایتالیا)
به گزارش مجله پارمیسفان، سالاد پانزانلا بیشتر به عنوان یک سالاد تابستانی شناخته می گردد. البته به علت فواید زیاد این سالاد برای سلامتی، بهتر است در نیمه سرد سال هم که افراد، به خصوص بچه ها، بیشتر در معرض سرماخوردگی هستند تهیه گردد.
با ما همراه باشید و با تور ارزان ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.
این یک واقعیت است که رژیم غذایی صحیح می تواند بدن را از انواع ویروس خصوصا ویروس سرماخوردگی محافظت کند. سالاد ایتالیایی پانزانلا یک غذای ایتالیایی بسیار ساده و سبک است.
اصالت این سالاد به منطقه توسکانی ایتالیا برمی گردد و سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است. سالاد پانزانلا بیشتر به عنوان یک سالاد تابستانی شناخته می گردد. البته به علت فواید زیاد این سالاد برای سلامتی، بهتر است در نیمه سرد سال هم که افراد، به خصوص بچه ها، بیشتر در معرض سرماخوردگی هستند تهیه گردد.
در نیمه دوم سال معمولا به علت فراوانی و خواص فراوان میوه کدو زرد یا همان کدو حلوایی از آن در طرز تهیه سالاد پانزانلا استفاده می گردد. قابل توجه افراد وگان یا حساس به لاکتوز، در این سالاد سبزیجات از هیچ محصول لبنی استفاده نشده است. در ادامه، با آموزش قدم به قدم طرز تهیه سالاد پانزانلا با کدو حلوایی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد ایتالیایی پانزانلا
نان تست بدون گلوتن هشت عدد
گردویک فنجان
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
کدو حلوایی میانهیک عدد
پیاز میانه یک عدد
کلم بروکسل 500 گرم
سیب خردشده یک عدد
زرشک یا کرنبری یک دوم فنجان
دارچین دو قاشق چای خوری
مواد لازم برای تهیه سس سالاد ایتالیایی پانزانلا
سرکه سیب یک چهارم فنجان
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
عسل دو قاشق چای خوری
سس خردل یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
مرحله اول: برای تهیه این سالاد ایتالیایی، قبل از هر کاری احتیاج است تا فر را روی 400 درجه فارنهایت (205 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. در همین حین که فر داغ می گردد به سراغ مراحل دیگر آماده سازی بروید.
مرحله دوم: نان های تست را به مکعب های کوچک تقسیم کنید. گردو ها را مغز کنید و هر کدام را به چهار قسمت تقسیم کنید. نان ها و گردو ها را به همراه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون در ظرف پیرکس (یا سینی فر) قرار دهید. ظرف را به مدت هفت تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا نان ها ترد شوند و عطر گردو ها بلند گردد. زمانی که نان ها و گردو ها برشته شدند، آن ها را از فر خارج نموده و به یک ظرف دیگر منتقل کنید.
مرحله سوم: حالا نوبت سبزیجات است. کدو حلوایی را به مکعب های کوچک تقسیم کنید و روی آن ها دارچین بپاشید تا طعم دار شوند. سپس، کلم های بروکسل را بشویید و از وسط نصف کنید. بعد از آن، پیاز را پوست بکنید و به مقدار دلخواه روی سالاد بریزیرد.
حالا این سبزیجات را همراه با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون درون سینی فر قرار دهید. اجازه دهید 30 تا 45 دقیقه در فر بماند تا همه سبزیجات کمی طلایی شوند. سپس، سینی را از فر خارج کنید تا خنک گردد.
مرحله چهارم: در این مرحله از طرز تهیه سالاد پانزانلا مخلوط نان تست شده و گردو را همراه با سبزیجات در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. در این مرحله، سیب را به صورت مکعبی تکه تکه کنید و روی مخلوط در کاسه بریزید. اگر سیب تازه و سفت است، احتیاجی به پوست کندن ندارد. به خاطر خاصیت زیادی که در پوست سیب است، بهتر است سیب را پوست نگیرید.
مرحله پنجم: نوبت به درست کردن سس سالاد می رسد. برای تهیه این سس کافی است که سرکه سیب، روغن زیتون، عسل و سس خردل را در یک ظرف کوچک مخلوط کنید. سس مخصوص را روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید تا سس به خورد تمام مواد درون سالاد برود. سالاد شما آماده است. نوش جان!
فوت و فن های طرز تهیه سالاد ایتالیایی پانزانلا
برای طعم دار کردن کدو حلوایی ها و بهتر شدن این سالاد پاییزی می توانید از مخلوط دو قاشق چای خوری دارچین، یک قاشق چای خوری زنجبیل، یک قاشق چای خوری جوزهندی، یک قاشق چای خوری میخک و یک قاشق چای خوری پابریکا بهره ببرید.
این سالاد پاییزی حدود 325 کیلوکالری دارد.
اگر می خواهید این سالاد را بلافاصله پس از آماده شدن سرو کنید، بهتر است کمی قبل از سرو، نان و گردو را به سبزیجات را اضافه کنید. به این ترتیب، طعم آن ها تازه تر می ماند.
در طرز تهیه اصلی این سالاد، کلم بروکسل استفاده می گردد، اما شما می توانید کلم پیچ، بیبی اسفناج یا کاهو پیچ را جایگزین و به ترکیبات سالاد پانزانلا اضافه کنید.
به علت استفاده از نان تست بدون گلوتن در این سالاد، افرادی که حساسیت به گلوتن دارند به راحتی می توانند این سالاد پاییزی را نوش جان نمایند.
در تهیه سالاد پانزانلا بسته به ذائقه سرآشپز می توان از ترکیبات متفاوتی استفاده کرد. یکی از روش های تهیه این سالاد ایتالیایی، سالاد پانزانلا با پنیر کبابی است که با وجود پنیر کبابی سرشار از پروتئین است. پروتئین فراوان در وعده های غذایی به بیشتر سیر ماندن یاری زیادی می نماید.
برای روز های سرد پاییز و زمستان می توانید این سالاد ایتالیایی و دیگر سالاد های گرم را تهیه کنید و از خوردن آن ها لذت ببرید.
منبع: آخرین خبر
منبع: فرادید