طرز تهیه کباب دنده مرینت شده با کیوی و فلفل

به گزارش مجله پارمیسفان، مرینت کردن گوشت و مرغ کار ساده ای است اما طعم غذا را شگفت انگیز می نماید. کافی است کمی زودتر تصمیم بگیرید و دست به کار شوید. اما رکورد ساده ترین مرینت کردن دنیا متعلق به رسپی دنده کباب مرینت شده با کیوی است. احتیاج به مواد اولیه فراوان و زحمت زیادی نیست. به لطف آنزیم های جادویی کیوی، گوشت ترد و لذیذ می گردد بدون آن که بافت آن تغییر کند و له گردد. علاوه بر این کیوی یک محیط اسیدی و کمی شیرین برای جلوه کردن طعم فلفل مهیا می نماید.

طرز تهیه کباب دنده مرینت شده با کیوی و فلفل

این رسپی برای تعطیلات برترین گزینه است چونعلاوه بر این که ساده است و شما می توانید تمام وقتتان را به استراحت و تفریحبگذرانید، نتیجه آن غذای بی نظیری است که همه از چشیدن آن لذت می برند و دریادشان می ماند.

مرینت های پیچیده طعم اصلی مواد را تغییر یا تحت تاثیر قرار می دهند البته این مطلب سلیقه ای است اما باور کنید طعم اصیل و طبیعیچیزها با کمی دست کاری های کوچک معجزه می نماید.

مواد لازم برای تهیه دنده کباب مرینت شده با کیوی

  • کیوی یک عدد
  • گوشت دنده(نازک برش خورده) 900 گرم
  • پودر فلفل چیلی یک قاشق غذاخوری
  • شکر یک قاشق غذاخوری
  • نمک(دریایی) یک قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه(تازه آسیاب شده) دو قاشق غذاخوری
  • پودر سیر یک قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل قرمز(به دلخواه) یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه دنده کباب مرینت شده با کیوی

مرحله اول

گوشت ها را داخل یک سینی بگذارید. کیوی را بدون اینکه پوست بگیرید از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را کمی فشار دهید تا کمی آب آن خارج گردد. سپس کیوی را به دو طرف گوشت ها بمالید.

مرحله دوم

یک زیپ کیپ بزرگ یا کیسه پلاستیکی بردارید و گوشت ها را داخل آن قرار دهید و درون یخچال بگذارید تا برای هشت ساعت استراحت نمایند.

مرحله سوم

یک کاسه میانه بردارید و پودر چیلی، نمک، پودر فلفل سیاه، شکر، پودر سیر و پودر فلفل قرمز را با یک قاشق چوبی مخلوط کنید.

مرحله چهارم

روی سینی فر را با فویل آلومینیوم بپوشانید و گوشت ها را روی آن پهن کنید.

مرحله پنجم

دو طرف گوشت ها را کاملا با مخلوط ادویه بپوشانید. لطفا در استفاده از ادیه ها خساست به خرج ندهید.

مرحله ششم

فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید. سینی فر را داخل آن قرار دهید و وقتی یک روی گوشت ها کاراملی یا قهوه ای شد در فر را باز کنید و گوشت ها را به روی دیگر برگردانید تا دو طرف آن ها کاراملی گردد.

برای سرو می توانید از پوره سیب زمینی و سس باربیکیو بهره ببرید.

نکات

  • برای انتخاب کیوی دقت کنید که کیوی به میزان کافی رسیده باشد. کیوی کال یا کیوی له شده برای مرینت کردن مناسب نیست.
  • اگر به فر دسترسی ندارید می توانید از تابه گریل بهره ببرید که البته نیازی به استفاده از روغن ندارد.
  • دنده کباب مرینت شده با کیوی برای باربیکیو بسیار مناسب است.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 18 شهریور 1401 بروزرسانی: 18 شهریور 1401 گردآورنده: parmisfun.ir شناسه مطلب: 2160

به "طرز تهیه کباب دنده مرینت شده با کیوی و فلفل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب دنده مرینت شده با کیوی و فلفل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید