طرز تهیه رولت خامه ای با لیوان فرانسوی به ساده ترین روش

به گزارش مجله پارمیسفان، رولت خامه ای با بافت و ظاهر مجذوب کننده خود توجه هر کسی را در میهمانی و دورهمی جلب می نماید. این دسر خوشمزه را با طعم های مختلف می توان در ویترین شیرینی فروشی ها دید بی آن که بدانیم به ساده ترین روش در منزل می توان آن را درست کرد. در مطالب قبلی دستور تهیه رولت خامه ای به سبک قنادی را آنالیز نموده ایم اما اکنون طرز تهیه رولت خامه ای با لیوان فرانسوی را برایتان خواهیم گفت تا در مقدار گیری مواد اولیه هم مسئله ای نداشته باشید.

طرز تهیه رولت خامه ای با لیوان فرانسوی به ساده ترین روش

مواد لازم برای تهیه رولت خامه ای با لیوان فرانسوی

  • آرد همه منظوره یک دوم لیوان فرانسوی دسته دار
  • نشاسته ذرت یک دوم لیوان فرانسوی دسته دار
  • شکر برای زرده تخم مرغ یک سوم لیوان فرانسوی دسته دار
  • شکر برای سفیده تخم مرغ یک دوم لیوان فرانسوی دسته دار
  • تخم مرغ بزرگ شش عدد
  • شیر پرچرب سه قاشق غذاخوری
  • روغن مایع سه قاشق غذاخوری
  • آب گرم یک قاشق غذاخوری
  • وانیل دو قاشق چای خوری
  • روغن نباتی یک قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چای خوری
  • نمک یک چهارم قاشق چای خوری
  • مربای تمشک به مقدار لازم
  • خامه سرد یک و یک سوم لیوان فرانسوی
  • پودر قند دو قاشق غذاخوری
  • وانیل یک دوم قاشق چای خوری

طرز تهیه رولت خامه ای با لیوان فرانسوی

1. فر را آماده کنید

رولت خامه ای با هر دستوری هم که درست گردد معمولا جزء اولین انتخاب ها برای پذیرایی به شمار میرود پس چه بهتر که خودتان آن را در منزل درست کنید. پس در اولین مرحله از طرز تهیه رولت خامه ای با لیوان فرانسوی مواد اولیه را بر اساس مقدار گفته شده آماده کنید. حال به سراغ فر بروید تا با دمای 170 درجه سانتی گراد آن را روشن کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. تنها دقت داشته باشید که کاغذ روغنی در لبه های آن آزاد باشد.

2. مواد اولیه رولت فرانسوی را آماده کنید

در دومین مرحله از طرز تهیه رولت خامه ای با لیوان فرانسوی باید در یک کاسه مناسب آرد، نشاسته ذرت، نمک و بیکینگ پودر را در یک کاسه بریزید. مواد را با چنگال یا لیسک خوب هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند. حال به سراغ شیر و روغن مایع بروید تا آن ها را در کاسه ای کوچک مخلوط کنید. در آخر تخم مرغ ها را بشکنید تا زرده و سفیده شان را جدا کنید. این دو کاسه را هم کنار گذاشته و به سراغ مرحله بعدی بروید.

3. زرده و سفیده تخم مرغ را آماده کنید

در سومین مرحله از طرز تهیه رولت خامه ای با لیوان فرانسوی باید در کاسه ای مناسب یک قاشق آب گرم به همراه شکری که برای زرده ها در نظر گرفته بودید را بریزید. کمی هم بزنید تا مخلوط گردد. سپس زرده ها و وانیل را هم اضافه کنید. با هم زن مواد داخل کاسه را با سرعت میانه برای پنج دقیقه هم بزنید تا غلیظ و رنگ پریده گردد. باید نوارهایی روی مخلوط ایجاد و بعد از چند ثانیه جذب گردد. در کاسه ای دیگر سفیده های تخم مرغ را برای 30 ثانیه بزنید تا کمی کف کند. شکری که برای سفیده ها کنار گذاشته بودید را کم کم اضافه و هم بزنید. هم زدن را به مدت هفت دقیقه ادامه دهید تا مخلوط سفیده نرم گردد. پیشنهاد ما به شما در کنار این شیرینی خوشمزه تهیه نون خامه ای به سبک قنادی با تمام ترفندها است.

4. مواد تر و خشک را مخلوط کنید

در چهارمین مرحله از طرز تهیه رولت فرانسوی با پیمانه باید نیمی از سفیده تخم مرغ را به مخلوط زرده اضافه کنید. مخلوط را با لیسک به آرامی هم بزنید. هوا باید در مخلوط باقی بماند پس مراقب هم زدن باشید. حال مواد خشک را داخل کاسه الک و با یکدیگر ترکیب کنید. در ادامه به جای مانده سفیده را هم اضافه و خوب هم بزنید. در آخر شیر و روغن را داخل کاسه بریزید و مجدد خوب هم بزنید. حال مخلوطی غلیظ و روان دارید.

5. رولت را بپزید

در پنجمین مرحله از طرز تهیه رولت خامه ای با لیوان فرانسوی باید مایه رولت را در سینی پخش و روی آن را با یاری یک لیسک صاف کنید. سینی فر را به آرامی تکان دهید. در نهایت آن را برای چند بار به سطح زمین بزنید تا حباب های اضافه آن گرفته گردد. سینی را به مدت 20 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده بگذارید تا روی آن کمی قهوه ای طلایی گردد. روی رولت باید همچون کیک اسفنجی، حالت اسفنجی به خود بگیرد. 15 دقیقه زمان دهید تا در سینی فر خنک گردد.

6. خمیر را رول کنید

در ششمین مرحله از طرز تهیه رولت خامه ای با لیوان فرانسوی باید یک کاغذ روغنی بزرگ روی سطح کارتان پخش کنید. روی کاغذ روغنی را با روغن نباتی بدون طعم چرب کنید. با چاقوی اره ای کنار سینی فرتان یک برش بیندازید تا کیک اسفنجی تان بلند گردد. کیک را روی سینی فر بچرخانید. حال کیک تان را با یاری کاغذ روغنی رول کنید. آن را کنار بگذارید تا کمی خنک گردد. پیشنهاد ما به شما خواندن طرز تهیه رولت خامه ای به روش ساده است تا دیگر بهانه ای نداشته باشید.

7. خامه را آماده کنید

در طرز تهیه فیلینگ رولت خامه ای احتیاج به فیلینگ خامه دارید پس خامه، وانیل و شکر را داخل کاسه هم زن بریزید. مواد را کامل با یکدیگر هم بزنید تا قله های سفتی تشکیل گردد. زمانی که مخلوط تان غلیظ شد آن را کنار بگذارید. خواندن طرز تهیه خامه کیک با ماست با همه فوت و فن برای این شیرینی خوشمزه خالی از لطف نیست.

8. فیلینگ را روی کیک اسفنجی بمالید

در هشتمین مرحله از طرز تهیه رولت خامه ای با لیوان فرانسوی به آرامی رول اسفنجی را باز کنید. با یک چاقوی اره ای تیز لبه های آن را از یک زوایه تعیین بگیرید. خامه را به یاری لیسک روی سراسر رول بمالید. تنها یکی از خاتمهی رول را بدون خامه بگذارید. سپس مربای تمشک یا مارمالاد توت فرنگی را روی آن بمالید. حال از لبه نازک خامه باید کاغذپخت را به آرامی بلند کنید. لبه بالایی اسفنج را داخل خامه فشار دهید تا یک رول سفت داشته باشید. این کار را تا جایی ادامه بدهید که به خاتمه برسید. رول را با نگه داشتن ورق پایینی کاغذ پخت سفت کنید سپس با استفاده از لبه بلند چاقو باید کاغذ پخت را به پایین رول فشار دهید. رول را برای یک تا دو ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

9. رولت خامه ای را سرو کنید

در آخرین مرحله از طرز تهیه رولت خامه ای با لیوان فرانسوی نوبت به سرو آن می رسد. رولت خامه ای را از یخچال بیرون بیاورید. با یاری یک چاقوی دندانه دار خاتمهی آن را برش دهید. سعی کنید برش های ضخیمی داشته باشید. برای آن که راحت تر کیک را برش دهید چاقو را هربار قبل از برش با یک حوله مرطوب و گرم پاک کنید. با این مواد نون خامه ای را هم به راحتی در منزل می توانید درست کنید. رولت های خامه تان آماده هستند، نوش جان!

نکات تکمیلی تهیه رولت خامه ای با لیوان فرانسوی

رولت خامه ای همچون دیگر شیرینی ها دستورهای فراوانی از آن در دنیای شیرینی پزی وجود دارد که می توان ساده ترین آن را انتخاب و درست کرد. نکات تکمیلی در ادامه به شما در پیش بردن راحت تر مراحل پخت یاری خواهد نمود.

پیمانه مقدار گیری تهیه رولت

رولت خامه ای را با دستورهای متفاوتی می توان درست کرد اما نکته مهم رعایت مقدار مواد ضروری است. برای حفظ رطوبت و حالت اسفنجی رولت می توانید پیمانه مقدار گیری تان را لیوان فرانسوی در نظر بگیرید. در مطالب قبلی طرز تهیه رولت خامه ای با پیمانه را هم شرح داده ایم که می توانید آن را هم بخوانید.

طرز تهیه رولت خامه ای بدون فر

رولت خامه ای را می توان با و بدون فر به ساده ترین روش ممکن برای میهمانی ها در منزل درست کرد. در طرز تهیه رولت خامه ای بدون فر باید مواد لازم را آماده و مراحل پخت را پیش ببرید. در این دستور شما به جای فر باید از توستر یا تابه دوطرفه بهره ببرید. پس دو طرف تابه را با کمی روغن چرب نموده و روی حرات بگذارید. مواد را داخل تابه بریزید و روی آن را با یاری لیسک صاف کنید. حرارت را کم و رو به بالا تنظیم کنید. رولت کیک در این تابه ها از یک طرف در 10 دقیقه و طرف دیگر آن ظرف 5 دقیقه پخته خواهد شد. به این نکته دقت داشته باشید که قبل از ریختن مواد در تابه، واشر آن را جدا کنید. در خاتمه مراحل خامه کشی و رول کردن را مانند دیگر دستورهای تهیه رولت خامه ای پیش ببرید.

رول کردن خمیر شیرینی

اولین نکته ای که باید در طرز تهیه رولت خامه ای در نظر داشته باشید نحوه رول کردن آن است که هنگام برش خرد نگردد. شما باید خامه فرم گرفته را به همراه فیلینگ مربایی تان روی سطح کیک با یاری یک کف گیر پخش کنید. با یاری دستان خود قسمت بالایی آن را به سمت پایین بیاورید و رول کنید. برای رول کردن حتما از کاغذ روغنی بهره ببرید تا آن را راحت تر بپیچانید. حال با یاری کاغذ روغنی رول را فشار دهید تا کامل سفت گردد. خاتمهی کاغذ روغنی را ببندید. قبل از بستن، از پایین بودن درز کاغذ روغنی در قسمت پایینی آن مطمئن شوید.

علت صمغی شدن رولت خامه ای

حالت صَمغی یا جویدنی شدن کیک برای زمانی است که شما هنگام اضافه کردن سفیده تخم مرغ به مخلوط زرده، آن را به آرامی با لیسک تا ننموده اید و مخلوط خمیری تان در اصطلاح خالی شده است. علت دیگر، هم زدن بیش از حد خمیر است که در این صورت باید آن را برای مدت طولانی بیرون بگذارید تا به حالت عادی برگردد. طرز تهیه نون خامه ای با لیوان را هم می توانید برای میهمانی هایتان درست کنید.

طعم های رولت خامه ای

رولت خامه ای را با هر پیمانه ای هم که درست کنید، می توانید طعم آن را با توجه به ذائقه تان تغییر دهید پس در ادامه به چند طعم از این رولت خوشمزه اشاره خواهیم کرد:

رولت کاتلا

در دستور تهیه این رولت خامه ای باید در کنار اضافه کردن زرده تخم مرغ، شکر و روغن باید کاتلا را هم به مواد اضافه کنید. برای درک بهتر این دستور می توانید طرز تهیه رولت کاتلا سوربن را در کتاب کاله بخوانید.

رولت خامه ای شکلاتی

در طرز تهیه این رول خامه ای به روش ساده فقط باید یک قاشق پودر کاکائو را با آرد مخلوط و اضافه کنید. سپس بقیه مراحل پخت را به آسانی مانند بالا جلو ببرید. از سس شکلاتی هم به جای فیلینگ خامه غافل نشوید.

رولت خامه ای لیمویی

برای تهیه رولت لیمویی تنها کافی است آب لیمو را به جای وانیل به مخلوط اضافه نموده و هم بزنید. از خرده لیموی تازه هم به جای توت فرنگی برای فیلینگ بهره ببرید. طرز تهیه رولت خامه ای با کم ترین مواد را در کتاب کاله خوانده و آن را به برترین شکل درست کنید.

تزئین رولت خامه ای

تزئین شیرینی و کیک معمولا با توجه به سلیقه و ذائقه افراد صورت می گیرد اما گاهی ایده ای به فکر افراد نمی رسد پس برای میهمانی هایتان می توانید این شیرینی مجذوب کننده را با خواندن مطلب تزئین رولت خامه ای خانگی با میوه و شکلات به برترین شکل ممکن تزئین و سرو کنید.

فیلینگ رولت خامه ای

یکی از نکات مهم در طرز تهیه رولت خامه ای، تهیه فیلینگ آن است. خامه معمولا اولین انتخاب افراد به شمار میرود اما می توان آن را همچون دیگر دستورهای شیرینی با توجه به ذائقه تان تغییر دهید. برترین گزینه برای فیلینگ رولت خامه ای توت فرنگی، پرتقال، کیوی، موز، سیب و دارچین است. از سویی دیگر شما با اضافه کردن چند قاشق پودر کاکائو یا نسکافه یا حتی میوه ای مثل انار می توانید رولت خامه ای شکلاتی یا اناری داشته باشید. طرز تهیه رولت اناری برای شب یلدا را هم می توانید در کتاب بخوانید و برای مهمان هایتان تهیه و سرو کنید.

تَرک روی رولت خامه ای

در طرز تهیه رولت خامه ای با پیمانه فرانسوی یکی از مهم ترین دلایل ترک خوردن رول کیک می تواند بیش از حد پخته شدن آن باشد، علت دیگری که می توان به آن اشاره داشت سرد بودن کیک تان است که از رول شدن آن جلوگیری می نماید. پس به خاطر داشته باشید تا کیک تان داغ است آن را رول کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 13 شهریور 1403 بروزرسانی: 13 شهریور 1403 گردآورنده: parmisfun.ir شناسه مطلب: 2350

به "طرز تهیه رولت خامه ای با لیوان فرانسوی به ساده ترین روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رولت خامه ای با لیوان فرانسوی به ساده ترین روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید