انواع شیرینی شب یلدا نو و خوشمزه

به گزارش مجله پارمیسفان، یکی از سنت های شیرین شب یلدا، تهیه شیرینی های رنگارنگ و مجذوب نماینده است که علاوه بر طعم لذیذ، زیبایی سفره شب یلدا را نیز دوچندان می نمایند. به همین مناسبت ما هم در این مقاله از خبرنگاران مگ، آموزش شیرینی شب یلدا در انواع طعم ها و رنگ های مختلف را برایتان فراهم نموده ایم که بتوانید دورهمی گرم و صمیمی خود را به یاد ماندنی تر کنید.

انواع شیرینی شب یلدا نو و خوشمزه

کوکی هندوانه ای یک شیرینی ساده مخصوص شب یلدا

این کوکی های هندوانه ای از هر چیزی که تا حالا دیده اید بامزه ترند و مطمئنا در شب یلدا همه از کوچک تا بزرگ عاشقشان خواهند شد.

مواد لازم برای کوکی هندوانه ای
آرد همه منظوره281 گرم
بکینگ پودر½ قاشق چای خوری
نمک¼ قاشق چای خوری
کره بدون نمک (نرم شده در دمای اتاق)170 گرم
شکر دانه ریز150 گرم
تخم مرغ بزرگیک عدد
عصاره وانیل خالص2 قاشق چای خوری
عصاره هندوانه¼ قاشق چای خوری
مواد لازم برای تزئین کوکی هندوانه ای
روکش رویال آیسینگبه مقدار لازم
رنگ خوراکی ژله ای سبز و صورتیبه مقدار لازم
چیپس شکلات مینیاتوری60 گرم

دستور پخت:

  1. آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه میانه با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.
  2. در یک کاسه بزرگ با استفاده از همزن دستی یا همزن برقی، کره را با سرعت میانه رو به بالا به مدت حدود 1 دقیقه بزنید تا صاف گردد. سپس شکر دانه ریز را اضافه کنید و به مدت حدود 2 دقیقه بزنید تا کرمی گردد. تخم مرغ، وانیل و عصاره هندوانه را نیز اضافه کنید و با سرعت بالا به مدت حدود 1 دقیقه بزنید تا کاملا یکدست شوند. در نهایت کناره ها و کف کاسه را تمیز کنید و در صورت احتیاج دوباره هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب گردد.
  3. مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید. اگر خمیر خیلی نرم به نظر می رسد، می توانید 1 قاشق غذاخوری دیگر آرد اضافه کنید تا برای رول شدن قوام بهتری داشته باشد.
  4. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را روی یک تکه کاغذ روغنی به ضخامت حدود 5 میلی متر پهن کنید. سپس خمیرها را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت گردد.
  5. تکه های خمیر را از یخچال خارج کنید و با استفاده از قالب کاتر کوکی به دایره های هم مقدار برش بزنید. سپس هر دایره را نصف کنید تا برش های هنداونه ای شکل بگیرند.
  6. کوکی ها را با فاصله روی سینی فر بچینید و به مدت 10 تا 11 دقیقه یا تا زمانی که اطراف کوکی ها کمی قهوه ای گردد، داخل فر با دمای 177 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  7. پس از خنک شدن کامل کوکی ها، با استفاده از روکش رویال آیسینگ رنگی، طرح هندوانه را روی آن ها بکشید. برای شبیه سازی دانه های هندوانه هم می توانید از چیپس شکلات بهره ببرید. برای بهتر شدن نتیجه بهتر است بعد از کشیدن هر روکش کوکی ها را به دت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت گردد سپس سراغ روکش بعدی بروید.

کاپ کیک هندوانه ای برترین ایده شیرینی شب یلدا

این کاپ کیک های رنگارنگ و خوشمزه، با طعم شیرین و بافت نرم خود می توانند مهمانی شب یلدای شما را مجذوب نماینده تر و دلنشین تر نمایند.

مواد لازم برای کاپ کیک
کره بدون نمک (نرم شده)100 گرم
شکر دانه ریز120 گرم
سفیده تخم مرغ بزرگ2 عدد
خامه ترش60 میلی لیتر
شیر کم چرب60 میلی لیتر
عصاره وانیلیک قاشق چایخوری
آرد همه منظوره190 گرم
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
نمک¼ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی ژله ای سبز روشنبه مقدار لازم
مواد لازم برای کرم کاپ کیک
کره بدون نمک (نرم شده)180 گرم
پودر قند480 تا 600 گرم
پودر شربت هندوانه½ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی ژله ای قرمزبه مقدار لازم
چیپس شکلات مینیاتوریبه مقدار لازم

دستور پخت:

  1. فر را با دمای 177 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب های مافین را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  2. در یک کاسه بزرگ، کره نرم شده و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک گردد. سپس سفیده تخم مرغ، خامه ترش، شیر و عصاره وانیل را اضافه نموده و به آرامی مخلوط کنید.
  3. آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه جداگانه مخلوط کنید و سپس به تدریج به مواد قبلی اضافه نموده و هم بزنید تا یکدست گردد.
  4. مقدار مناسبی رنگ خوراکی سبز به مایه کیک اضافه نموده و هم بزنید تا به رنگ دلخواه برسد.
  5. مایه کیک را در قالب های مافین بریزید و به مدت 17 تا 19 دقیقه در فر بپزید.
  6. حال به سراغ درست کردن کرم روی کاپ کیک ها بروید. برای این کار ابتدا کره نرم شده و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک گردد. سپس پودر شربت هندوانه و رنگ خوراکی قرمز را اضافه نموده و هم بزنید تا رنگ صورتی دلخواه حاصل گردد. در صورت احتیاج، پودر قند بیشتری اضافه کنید تا قوام کرم مناسب گردد.
  7. پس از اینکه کاپ کیک ها کاملاً خنک شدند، کرم را با استفاده از قیف قنادی روی آن ها بریزید. سپس با چیپس شکلات مینیاتوری تزئین کنید.

رولت انار یکی از محبوب ترین انواع شیرینی شب یلدا

یکی دیگر از شیرینی های خوشمزه که برای شب یلدا می توانید آماده کنید، رولت اناری است که عطر و بوی پاییز را برای شما تداعی می نماید. در ادامه طرز تهیه این رولت خوشمزه را به شما باد می دهیم.

مواد لازم برای رولت
آرد قنادی¾ پیمانه
تخم مرغ4 عدد
پودر قند100 گرم
عصاره وانیل1.5 قاشق چای خوری
نمک¼ قاشق چای خوری
بیکینگ پودریک قاشق چای خوری
مواد لازم برای کرم رولت
اناریک عدد
پودر قند½ پیمانه
خامه قنادی شیرینیک پیمانه
پنیر ماسکارپونه200 گرم

دستور پخت:

  1. فر را روی دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید. کف قالب مستطیلی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  2. تخم مرغ ها و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا حجیم و کرم رنگ گردد. سپس آرد، بکینگ پودر، نمک و وانیل را به تدریج اضافه نموده و با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا یکدست گردد.
  3. مایه کیک را در قالب ریخته و به مدت 11 تا 14 دقیقه بپزید. با خلال دندان تست کنید تا مطمئن شوید کیک پخته شده است.
  4. کیک پخته شده را روی یک پارچه نخی تمیز قرار داده و با احتیاط رول کنید تا گرمای آن گرفته گردد.
  5. دانه های انار، پودر قند، خامه قنادی و پنیر ماسکارپونه را با همزن بزنید تا کرمی یکدست و سبک گردد.
  6. رولت را باز نموده و کرم را روی آن پخش کنید. سپس دوباره رول نموده و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
  7. در نهایت رولت را به برش های دلخواه تقسیم کنید و با دانه های انار یا پودر پسته تزئین کنید.

براونی اناری شکلاتی شیرینی مجذوب نماینده برای شب یلدا

یکی دیگر از شیرینی های خوشمزه ای که برای شب یلدا می توانید آماده کنید، براونی شکلاتی با ترکیب دانه های انار است که عطر و بویی بسیار خوشمزه دارد.

مواد لازم برای براونی شکلاتی
روغن زیتون½ پیمانه
شکر قهوه اییک و ¼ پیمانه
پودر کاکائو¾ پیمانه
نمک½ قاشق چای خوری
وانیلیک قاشق چای خوری
تخم مرغ بزرگ2 عدد
آرد مخصوص کیکیک سوم پیمانه
دانه انار½ پیمانه
چیپس شکلات2 قاشق غذاخوری

دستور پخت:

  1. فر را روی 177 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ، روغن زیتون، شکر قهوه ای، پودر کاکائو، نمک و وانیل را با همزن بزنید. سپس تخم مرغ ها را اضافه نموده و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
  3. آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا یکدست گردد. مراقب باشید بیش از حد هم نزنید، زیرا باعث خشک شدن براونی می گردد.
  4. مایه براونی را در قالب مخصوص ریخته، روی آن را با دانه های انار و چیپس شکلات تزیین کنید.
  5. قالب براونی را به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.
  6. اجازه دهید براونی کاملاً خنک گردد، سپس آن را به ابعاد دلخواه برش بزنید.

تارت انار و آجیل با پوسته بادامی شیرینی خوشمزه شب یلدا

یکی دیگر از ایده های مجذوب نماینده و خوشمزه که به عنوان دسر و شیرینی شب یلدا می توانید به آن فکر کنید همین تارت انار و آجیل خوشمزه و خوش عطر و بو است که هیچ کس نمی تواند به آن دست رد بزند. پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را هم با همدیگر بیاموزیم.

مواد لازم برای پوست تارت
آرد بادام200 گرم
جوش شیرین¼ قاشق چای خوری
نمکبه مقدار لازم
شربت افرا2 قاشق غذاخوری
روغن نارگیل4 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای فیلینگ
بادام خام⅓ پیمانه
پسته خام⅓ پیمانه
کره بادام زمینی¼ پیمانه
شربت افر¼ پیمانه
عصاره وانیلیک قاشق چای خوری
نمکبه مقدار کم
دانه انار½ پیمانه
مواد لازم برای گاناش شکلاتی
شکلات تلخ112 گرم
عصاره وانیل2 قاشق چای خوری
شربت افرا¼ پیمانه
نمک¼ قاشق چای خوری

دستور پخت:

  1. فر را با دمای 177 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  2. آرد بادام، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه میانه مخلوط کنید. سپس شربت افرا و روغن نارگیل را اضافه نموده و با چنگال هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند.
  3. قالب های تارت را با روغن نارگیل چرب کنید و خمیر تارت را به طور مساوی در قالب ها تقسیم نموده و کف و دیواره ها را بپوشانید. سپس قالب تارت را به مدت 10 تا 11 دقیقه یا تا زمانی که روی تارت ها طلایی گردد، داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید.
  4. بادام و پسته را روی یک سینی فر پخش کنید و به مدت 5 تا 8 دقیقه در فر قرار دهید تا برشته شوند. سپس اجازه دهید خنک شوند.
  5. کره بادام زمینی، شربت افرا، وانیل و نمک را در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم حرارت دهید تا ترکیب شوند. سپس آجیل های برشته شده و در نهایت دانه های انار را به آن اضافه کنید.
  6. برای تهیه گاناش، ابتدا شکلات خرد شده را در یک کاسه مقاوم به حرارت قرار دهید و در مایکروویو به مدت 30 ثانیه گرم کنید تا کاملا ذوب گردد. سپس وانیل، شربت افرا و نمک را نیز به آن اضافه نموده و مخلوط کنید.
  7. روی هر پوسته تارت، یک لایه گاناش شکلاتی و سپس فیلینگ آجیل و انار بریزید.
  8. تارت ها را به مدت 30 دقیقه یا بیشتر در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شوند.

می توانید با تماشا آموزش یک مدل دیگر از این تارت را هم درست کنید و به میز خود تنوع دهید.

در نهایت؛ شیرینی شب یلدا نه تنها به مجذوب نمایندهیت شما اضافه می نماید بلکه لحظات خاطره انگیزی برای شما و عزیزانتان هم می سازد. پس دست به کار شوید و این رسپی های خاص را امتحان کنید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 25 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 25 اردیبهشت 1404 گردآورنده: parmisfun.ir شناسه مطلب: 2456

به "انواع شیرینی شب یلدا نو و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انواع شیرینی شب یلدا نو و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید