طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت قلقلی

به گزارش مجله پارمیسفان، خورشت بادمجان روش های مختلفی دارد و با گوشت یا مرغ آماده می شود. در این بخش روش پخت دیگری از این غذا را به شما یاد می دهیم که بسیار خوشمزه است.

طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت قلقلی

خورشت ها جزو غذاهای سنتی ایرانی هستند که طرفداران خود را دارند. فصل بهار است و غوره یکی از خوراکی های این فصل به شمار می رود. خورشت بادمجان با گوشت قلقلی یکی از این خورشت های بسیار فوری و ساده ایرانی است که در آن از غوره استفاده می شود و طعم بی نظیری به آن می دهد. این خورشت خوشمزه را به همراه یک پلو زعفرانی میل کنید. برای تهیه این خورشت از بادمجان های کشیده و براق استفاده کنید تا مزه خوبی داشته باشد. با خبرنگاران همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورشت بادمجان با گوشت قلقلی

  • گوشت چرخ کرده 300 گرم
  • پیاز 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • دانه غوره 10 عدد
  • بادمجان 2 عدد
  • زعفران دم کرده به اندازه لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و ادویه خورشتی به اندازه لازم

طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت قلقلی

مرحله اول

ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت طولی برش بزنید. 30 دقیقه آن ها را در آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود. بادمجان ها را آب بکشید و روی دستمال نخی قرار دهید تا آب اضافی آن کشیده شود.

مرحله دوم

یکی از پیازها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و به همراه گوشت چرخ کرده و ادویه ها مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا منسجم شود. به میزان یک گردو کوچک از مواد بردارید و در دست گرد کنید. می توانید برای اینکه گوشت قلقلی ها شکل ظاهری خود را حفظ کنند برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا منسجم شود.

مرحله سوم

در ادامه گوشت قلقلی ها را سرخ و از تابه خارج کنید. داخل همان تابه یک پیاز را رنده ریز بزنید و به همراه کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا طلایی شود. در ادامه کمی ادویه خورشتی و پودر سیر اضافه کنید و به همراه رب تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.

مرحله چهارم

2 الی 3 پیمانه آب جوش روی مواد بریزید و بگذارید ریز جوش بزند، سپس گوشت قلقلی ها را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم تا بپزد و روغن بیندازد. داخل یک تابه دیگر بادمجان ها را با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شود. در نیم ساعت انتهایی غوره را به همراه بادمجان ها اضافه کنید و کمی زعفران دم کرده غلیظ اضافه کنید و بعد از 15 دقیقه از روی حرارت بردارید.

اگر به دستورهای آشپزی ایرانی علاقه دارید، طرز تهیه ته چین گوشت چرخ کرده را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه خورشت بادمجان با گوشت قلقلی

  • برای اینکه بادمجان روغن کمتری به خود بگیرد کمی ماست به آن بزنید.
  • به جای غوره از آبغوره نیز استفاده کنید.
  • چند عدد گوجه سرخ کنید و روی خورشت قرار دهید.
  • این خورشت باید کم آب و غلیظ باشد.

پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای آشپزی بیشتر ماکارونی با لوبیا سبز، طعمی ویژه و بی نظیر را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 17 مرداد 1404 بروزرسانی: 17 مرداد 1404 گردآورنده: parmisfun.ir شناسه مطلب: 2466

به "طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت قلقلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت قلقلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید