طرز تهیه نرگسی اسفناج؛ غذای سریع، خوشمزه و بدون گوشت
به گزارش مجله پارمیسفان، نرگسی اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی و متعلق به خطه شمال کشور است. این غذا در زمان بسیار کوتاهی آماده می گردد و برای مواقعی که عجله دارید، می تواند گزینه بسیار خوشمزه ای باشد. برای پخت این غذا ضروری است تا چند قلق را بلد باشید تا طعم نرگسی شما بی نظیر گردد. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ قصد داریم طرز تهیه نرگسی اسفناج را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم
مواد | میزان |
اسفناج | 250 گرم |
پیاز میانه | 2 عدد |
پوره سیر | 1 قاشق چای خوری |
زردچوبه | نصف قاشق چای خوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
تخم مرغ | 3 تا 4 عدد |
گردو | 3 عدد |
مناسب: 2 نفر
زمان پخت: 30 دقیقه
طرز تهیه نرگسی اسفناج
1.
ابتدا 250 گرم اسفناج را بشویید و درشت خرد کنید. سپس بدون اینکه آب به آن اضافه کنید داخل قابلمه بریزید چون اسفناج زمان پخت آب می اندازد. اجازه دهید 15 دقیقه بپزد. در این فاصله پیاز داغ درست کنید. پیاز داغ راز خوشمزه شدن نرگسی است. دو عدد پیاز میانه را خلالی خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید تا طلایی گردد. دقت کنید که روغن آن نباید کم باشد. پیاز که طلایی شد یک قاشق چای خوری پوره سیر، یک دوم قاشق چای خوری زردچوبه و کمی فلفل اضافه نموده و تفت دهید تا عطر سیر بلند گردد.
2.
اسفناج های پخته شده را به پیاز داغ اضافه کنید و چهار پنج دقیقه اسفناج ها را با پیاز داغ هم تفت دهید. سپس سه یا چهار عدد تخم مرغ را روی اسفناج ها قرار دهید و کمی نمک بزنید. درب تابه را دو الی سه دقیقه بذارید تا تخم مرغ ها ببندند و پخته شوند. می توانید بسته به سلیقه خود زرده های تخم مرغ را عسلی بردارید. در آخر می توانید کمی مغز گردو هم روی نرگسی بریزید.
خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.
خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
منبع: دیجیکالا مگ