مقاله: رفع تلخی لیمو عمانی به 3 روش آسان
به گزارش مجله پارمیسفان، با استفاده از روش های زیر می توانید تا حد زیادی مانع از ورود تلخی لیمو عمانی به غذا شوید:

از آنجایی که درصد بالای از تلخی لیمو عمانی به تخم های آن مربوط می گردد، بنابراین برای جلوگیری از تلخ شدن غذا بهتر از قبل از استفاده از لیمو عمانی، تخم هسته های آن ها خارج گردد. برای این کار لیمو عمانی را شکسته و سپس با چاقو تخم های آن را خارج کنید.
لیمو عمانی یکی از طعم دهنده های پر استفاده بوده که در طبخ بعضی از غذا های ایرانی مانند خورشت قیمه و قرمه سبزی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. این میوه خشک دارای خواص فراوانی است. با این حال، استفاده نا صحیح از آن ممکن است باعث ایجاد تلخی در غذا گردد، چرا که در هنگام خشک کردن و تخمیر لیمو عمانی به آن ترکیبات تلخ مزه ای افزوده می گردد. در این مقاله به بیان روش هایی برای دریافت تلخی لیمو عمانی خواهیم پرداخت.
یکی دیگر از روش های دریافت تلخی لیمو عمانی، جوشاندن آن در آب برای چند دقیقه و دور ریختن آب آن است. پس از این کار می توانید از لیمو های جوشیده شده در غذا بهره ببرید.
منبع مقاله: رفع تلخی لیمو عمانی به 3 روش آسان