دریافت تلخی لیمو عمانی به 3 روش آسان

به گزارش مجله پارمیسفان، خبرنگاران | سرویس آش پزی - لیمو عمانی یکی از طعم دهنده های پر کاربرد بوده که در طبخ بعضی از غذا های ایرانی مانند خورشت قیمه و قرمه سبزی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. این میوه خشک دارای خواص فراوانی است. با این حال، استفاده نا صحیح از آن ممکن است باعث ایجاد تلخی در غذا گردد، چرا که در هنگام خشک کردن و تخمیر لیمو عمانی به آن ترکیبات تلخ مزه ای افزوده می گردد. در این مقاله به بیان روش هایی برای دریافت تلخی لیمو عمانی خواهیم پرداخت.

دریافت تلخی لیمو عمانی به 3 روش آسان

با تور عمان از سفری عالی برای کسب آرامش لذت ببرید و با شهرهای زیبای صلاله و مسقط آشنا شوید.

روش های دریافت تلخی لیمو عمانی

با استفاده از روش های زیر می توانید تا حد زیادی مانع از ورود تلخی لیمو عمانی به غذا شوید:

1. خارج کردن هسته یا تخم لیمو عمانی

از آنجایی که درصد بالای از تلخی لیمو عمانی به تخم های آن مربوط می گردد، بنابراین برای جلوگیری از تلخ شدن غذا بهتر از قبل از استفاده از لیمو عمانی، تخم هسته های آن خارج گردد. برای این کار لیمو عمانی را شکسته و سپس با چاقو تخم های آن را خارج کنید.

2. خیساندن لیمو عمانی در آب ولرم

بعضی از انواع لیمو عمانی با وجود خارج کردن هسته هایشان باز هم طعم تلخی در خود دارند. برای دریافت تلخی آن ها می توانید لیمو ها را برای مدت نسبتاً کوتاهی در آب ولرم خیسانده و سپس آن ها را بشویید و در غذا بریزید.

3. جوشاندن لیمو عمانی

یکی دیگر از روش های دریافت تلخی لیمو عمانی، جوشاندن آن در آب برای چند دقیقه و دور ریختن آب آن است. پس از این کار می توانید از لیمو های جوشیده شده در غذا بهره ببرید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش لیمو عمانی و خواص آن

نکات مهم

  • برای آنکه تلخی پوست و محتویات داخل لیمو عمانی کمتر وارد غذا گردد، قبل از ریختن آن در غذا بهتر است به جای شکستن، روی آن ها چند سوراخ کوچک ایجاد کنید.
  • سعی کنید لیمو عمانی ها را در دقایق آخر پخت غذا در آن بریزید چرا که زود انداختن آن ها باعث می گردد غذایتان بیش از حد طعم لیمو عمانی به خود بگیرد.

حرف آخر

علاوه بر استفاده از لیمو عمانی به صورت کامل و درسته، از پودر آن نیز به عنوان یکی از ادویه های پر استفاده در بعضی از غذا های ایرانی استفاده می گردد. در صورت تمایل به استفاده از لیمو عمانی بهتر است با روش های ذکر شده در این مطلب، تلخی آن تا حد زیادی گرفته گردد. دریافت تلخی پوست پرتقال نیز مانند لیمو امانی یکی از دغدغه های مهم خانم های خانه دار است و باید با اصول آن نیز آشنا باشید. لیموعمانی در طبخ غذاهای شما چه جایگاهی دارد؟ منتظر دریافت دیدگاه ها، تجربیات و سوالات شما در این خصوص هستیم…

منبع: setare.com
انتشار: 31 فروردین 1400 بروزرسانی: 31 فروردین 1400 گردآورنده: parmisfun.ir شناسه مطلب: 1585

به "دریافت تلخی لیمو عمانی به 3 روش آسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دریافت تلخی لیمو عمانی به 3 روش آسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید