طرز تهیه مسقطی شیرازی حرفه ای و خوشمزه خانگی

به گزارش مجله پارمیسفان، مسقطی یکی از شیرینی های خوشمزه و برشی است. این شیرینی خوشمزه سوغاتی چند شهر ایران از جمله شیراز، بندرعباس، فین، کازرون، سیرجان، لار و گراش است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه مسقطی شیرازی را به صورت خانگی به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه مسقطی شیرازی حرفه ای و خوشمزه خانگی

مواد لازم برای تهیه مسقطی شیرازی

  • نشاسته نصف پیمانه
  • آب هفت پیمانه
  • شکر سه پیمانه
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • خلال بادام به میزان لازم
  • خلال پسته به میزان لازم
  • زعفران آب نموده به میزان لازم
  • گلاب چهار قاشق غذاخوری
  • هل به میزان لازم

طرز تهیه مسقطی شیرازی

مرحله اول

ابتدا نشاسته را با 2 پیمانه آب سرد حل می کنیم. سپس 5 پیمانه آب به جامانده را با 2 پیمانه شکر و نصف پیمانه روغن مایع مخلوط نموده و روی حرارت بگذارید تا محلول به جوش آید. در ادامه نشاسته را از صافی عبور داده و داخل محلول در حال جوش بریزید و دئم هم بزنید تا غلظت فرنی را بدست آورد.

مرحله دوم

صبر کنید تا این مواد با حرارت کم بجوشند و هر از گاهی با قاشق چوبی مواد را خوب هم بزنید.

مرحله سوم

2 ساعت بعد دانه های هل را اضافه نموده و بعد از گذشت 2 ساعت دیگر خلال بادام، خلال پسته و زعفران آب نموده را به مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم

20 دقیقه قبل از اتمام کار گلاب را اضافه نموده و صبر کنید تا مواد خوب جا افتاده و از ظرف جدا شوند. سپس ظرف مورد نظر را چرب نموده، مسقطی را داخل ظرف بریزید تا سرد گردد، سپس برش دهید.

نکات تکمیلی در خصوص طرز تهیه مسقطی شیرازی

  • اگر نشاسته را از قبل خیس کنیم ترشی آن گرفته می گردد.
  • مسقطی حدود 3 تا 4 ماه داخل یخچال و در ظرف در بسته قابل نگهداری است.
  • مسقطی شیرازی جزو دسرهای ایرانی و زمان پخت و انتظار آن حدود 4 ساعت است.
  • توجه کنید میزان مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب است.
  • اگر هوادار دسرهای اصیل ایرانی هستید طرز تهیه فرنی، شله زرد و حلوا زعفرانی را از دست ندهید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 15 شهریور 1401 بروزرسانی: 15 شهریور 1401 گردآورنده: parmisfun.ir شناسه مطلب: 2158

به "طرز تهیه مسقطی شیرازی حرفه ای و خوشمزه خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مسقطی شیرازی حرفه ای و خوشمزه خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید