طرز تهیه مسقطی شیرازی حرفه ای و خوشمزه خانگی
به گزارش مجله پارمیسفان، مسقطی یکی از شیرینی های خوشمزه و برشی است. این شیرینی خوشمزه سوغاتی چند شهر ایران از جمله شیراز، بندرعباس، فین، کازرون، سیرجان، لار و گراش است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه مسقطی شیرازی را به صورت خانگی به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه مسقطی شیرازی
- نشاسته نصف پیمانه
- آب هفت پیمانه
- شکر سه پیمانه
- روغن مایع نصف پیمانه
- خلال بادام به میزان لازم
- خلال پسته به میزان لازم
- زعفران آب نموده به میزان لازم
- گلاب چهار قاشق غذاخوری
- هل به میزان لازم
طرز تهیه مسقطی شیرازی
مرحله اول
ابتدا نشاسته را با 2 پیمانه آب سرد حل می کنیم. سپس 5 پیمانه آب به جامانده را با 2 پیمانه شکر و نصف پیمانه روغن مایع مخلوط نموده و روی حرارت بگذارید تا محلول به جوش آید. در ادامه نشاسته را از صافی عبور داده و داخل محلول در حال جوش بریزید و دئم هم بزنید تا غلظت فرنی را بدست آورد.
مرحله دوم
صبر کنید تا این مواد با حرارت کم بجوشند و هر از گاهی با قاشق چوبی مواد را خوب هم بزنید.
مرحله سوم
2 ساعت بعد دانه های هل را اضافه نموده و بعد از گذشت 2 ساعت دیگر خلال بادام، خلال پسته و زعفران آب نموده را به مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم
20 دقیقه قبل از اتمام کار گلاب را اضافه نموده و صبر کنید تا مواد خوب جا افتاده و از ظرف جدا شوند. سپس ظرف مورد نظر را چرب نموده، مسقطی را داخل ظرف بریزید تا سرد گردد، سپس برش دهید.
نکات تکمیلی در خصوص طرز تهیه مسقطی شیرازی
- اگر نشاسته را از قبل خیس کنیم ترشی آن گرفته می گردد.
- مسقطی حدود 3 تا 4 ماه داخل یخچال و در ظرف در بسته قابل نگهداری است.
- مسقطی شیرازی جزو دسرهای ایرانی و زمان پخت و انتظار آن حدود 4 ساعت است.
- توجه کنید میزان مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب است.
- اگر هوادار دسرهای اصیل ایرانی هستید طرز تهیه فرنی، شله زرد و حلوا زعفرانی را از دست ندهید.