طرز تهیه ماهی تیلاپیا رژیمی خوشمزه
به گزارش مجله پارمیسفان، طرز تهیه ماهی تیلاپیا بسیار ساده است. اگر این غذا در فر طبخ گردد، یک غذای رژیمی به حساب می آید. طبخ این ماهی با ادویه جات خاص به شما یاری می نماید تا یک غذای سالم و سریع تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - آیا همه انواع ماهی ها از ارزش غذایی بالایی برخوردارند و باید مورد استفاده قرار گیرند؟ ماهی تیلاپیا گونه ای از ماهی های آب شیرین و بومی کشور های آفریقایی است، ولی امروزه در همه مناطق جهان شناخته شده و در کشور های زیادی پرورش داده می گردد. این ماهی نسبت به ماهی های دیگر ارزان تر است و طعم و مزه خوبی دارد. در ادامه با روش تهیه این ماهی محبوب در آمریکا آشنا می شوید.
طرز تهیه ماهی تیلاپیا رژیمی در فر
مواد لازم | |
ماهی تیلاپیا | 1 عدد |
کره | 2-3 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
پاپریکا | 1/8 قاشق چایخوری |
زنجبیل | 2 قاشق چایخوری |
پودر سیر | 1.5 قاشق چایخوری |
ارگانو | 1/2 قاشق چایخوری |
آبلیمو | 3 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه:
- ابتدا ماهی را پاک نموده، بشویید و استخوان آن را جدا کنید تا به صورت فیله درآید.
- فیله های ماهی را در پلاستیک قرار دهید، درب آن را محکم بسته و یک شب در یخچال نگه دارید. اگر زمان کافی ندارید، پلاستیک حاوی فیله های ماهی را در کاسه ای قرار دهید، روی آن آب یخ بریزید و اجازه دهید 20 دقیقه در آب سرد بماند.
- فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت یا 204 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- کف ظرف پیرکسی که قرار است ماهی را در آن طبخ کنید با مقداری کره چرب کنید.
- ماهی ها را از یخچال خارج نموده و با دستمال مخصوص آشپزی خشک کنید.
- فیله های ماهی را داخل ظرف پیرکس بچینید.
- فیله های ماهی را مزه دار کنید: 2 تا 3 قاشق غذاخوری کره ذوب شده را با 2 قاشق چایخوری زنجبیل، 1/5 قاشق چایخوری پودر سیر، 1/2 قاشق چایخوری ارگانو، 1/8 قاشق چایخوری پاپریکا و 1 قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید. 3 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید و مخلوط حاصل را روی فیله ها بمالید.
- ظرف حاوی ماهی را بدون بستن درب آن، در فری که از قبل گرم شده قرار دهید. اجازه دهید ماهی 7 الی 12 دقیقه بپزد. همچنین می توانید درب ظرف را با فویل ببندید و حدود 25 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزید.
- اجازه دهید ماهی 7 الی 12 دقیقه بپزد. همچنین می توانید درب ظرف را با فویل ببندید و حدود 25 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزید.
- ماهی تیلاپیا را پس از پختن، از فر خارج نموده و اجازه دهید 2 دقیقه بماند، سپس با برنج و سبزیجات پخته میل کنید.
ماهی تیلاپیا چه ویژگی هایی دارد؟
ماهی تیلاپیا نوعی ماهی پرطرفدار است که موقع خوردن آن بوی ماهی، احساس نمی گردد و به همین دلیل حتی در میان بچه ها نیز محبوب است. این ماهی را می توان به صورت سرخ شده، سوخاری، در مایکروفر یا در فر درست کرد، ولی روش رژیمی و سالم تر برای تهیه آن، استفاده از فر است. در این روش دیگر نیازی به استفاده از روغن فراوان برای سرخ کردن نیست و شما می توانید از روش سالمی برای طبخ ماهی بهره ببرید.
امروزه ماهی تیلاپیا بیشتر به صورت پرورشی در بازار عرضه می گردد و نوع طبیعی آن به سادگی یافت نمی گردد. چین، عظیم ترین کشور پرورش دهنده تیلاپیا در جهانست که محصولات آن به سایر کشور ها صادر می گردد. با افزایش تقاضا برای مصرف این ماهی، روش هایی برای پرورش آن استفاده می گردد که مقرون به صرفه باشند و با قیمت مناسب در اختیار مشتریان قرار گیرند. گزارش های ارائه شده درباره چگونگی پرورش این ماهی در چین بسیار نگران کننده است، طوری که بسیاری از کارشناسان معتقدند باید از خوردن آن پرهیز گردد. زیرا گزارش ها حاکی از آن است که در این ماهی، استاندارد های سلامت گوشت رعایت نشده و گوشت آن آلوه به مواد شیمیایی و نگهدارنده های مضر برای سلامتی است که خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
بیشتر بخوانید: خواص ماهی تیلاپیا چیست؟ (آشنایی با خواص و مضرات ماهی تیلاپیا)
به نظر شما بهترین روش طبخ این ماهی چگونه است؟ تجربیات آشپزی خود را در انتهای این صفحه در قسمت ارسال نظر با ما و سایر مخاطبان خبرنگاران به اشتراک بگذراید.
منبع: setare.com