بوتاکس نکنید! پای مرغ را به این روش بخورید
به گزارش مجله پارمیسفان، پای مرغ، همانی که برای بعضی ترسناک و عجیب است درمان قطعی درد های زانو و افزایش تراکم استخوان است. پای مرغ علاوه بر خواص دارویی که گفته شد خواص زیبایی هم دارد که از جمله لیفت، لطافت و از بین بردن چین و چروک های صورت و بدن است.
بعضی پای مرغ را شبیه آبگوشت یا ساده تر که فقط آب پز گردد، درست می نمایند و می خورند اتفاقا طعم آن را هم به این صورت دوست دارند. دستور پختی را برای آن هایی که این طعم را دوست ندارند یا می خواهند اثرات این داروی طبیعی موثرتر باشد، آورده شده است.
مواد لازم عصاره گیری پای مرغ
3 عدد پای مرغ برای هر نفر
نصف کمتر قاشق چایی خوری نمک
یک شیشه با درب فلزی به اندازه متناسب (می توانید از جای سس یا رب های شیشه ای بهره ببرید)
دستور تهیه
1. پای مرغ ها را شسته و در شیشه می گذاریم. (به آن آب اضافه نکنید)
2. نمک را اضافه می کنیم و درب شیشه را می بندیم و چندین بار تکان می دهیم.
3. یک قابلمه میانه برداشته و تا نیمه آب می کنیم و شیشه را در داخل آن می گذاریم.
4. زیر آن را زیاد کنید تا به جوش برسد سپس میانه بگذارید که از جوش نیفتد.
5. تا 4 الی5 ساعت بگذارید بپزد و اگر احتیاج به آب داشت از آب جوش سماور یا کتری بهره ببرید.
6. شیشه را در آورده و با چاقویی نوک تیر بین در و شیشه، هوای داخل شیشه را متعادل کنید تا باز گردد.
آبی که در ته ظرف جمع شده است (به اندازه کم) عصاره پای مرغ است. پای مرغ و عصاره را صبح ناشتا یا آخر شب بخوریم تا خوب در بدن جذب گردد.
اگر باز هم این طعم را دوست نداشتیم می توانیم عصاره را در سوپ و خورشت بریزیم. عصاره پای مرغ به علت ژلاتین بالا، بعد از مدت کمی حالت ژله ای به خود می گیرد و می توان در فریزر نگه داشت.
چرا باید در برنامه غذایی خود پای مرغ را داشته باشیم
هزینه های گزافی که برای بوتاکس پرداخت می کنیم همگی برای تزریق کلاژن مورد احتیاج پوست است. پای مرغ خود کلاژن، پروتئین و کلسیم مورد احتیاج یک پوست شاداب و جوان را تأمین می نماید.
ازجمله دیگر خواص این داروی طبیعی برای پوست از بین بردن جای جوش، آکنه و زخم پوست است. پای مرغ باعت استحکام و رشد سریع ناخن ها نیز می گردد.
سیستم ایمنی بدن را در برابر بیماری های باکتریایی و ویروسی تازه افزایش می دهد. اندازه کلسیم در بدن با پیر شدن انسان، کاهش یافته و بازسازی سلول ها سخت می گردد.
مصرف منظم پای مرغ به علت داشتن مواد معدنی بسیاری مانند کلسیم، پروتئین، غضروف و کلاژن به تقویت مفاصل یاری نموده و از شنمایندگی استخوان در پیری جلوگیری میکند.
منبع: فرارو