طرز تهیه دسر برفی ترکیه ای در 7 مرحله
به گزارش مجله پارمیسفان، اگر در شب یلدای سال جاری، میزبان عزیزانتان هستید، همین روزها باید تصمیم بگیرید که فهرست غذاها و دسرها چه چیزهایی باشد. برای مثال، می توانید از میان انواع دسر ساده شب یلدا ، یکی دو مورد را انتخاب کنید و جلوه بیشتری به پذیرایی خود بدهید. بیشتر این دسرها، متأثر از فضای زمستان و میوه های محبوبی مانند انار و هندوانه هستند و در این مطلب از خبرنگاران قصد داریم به سراغ یکی از همین دسرهای خوشمزه و ساده؛ یعنی طرز تهیه دسر برفی برویم که خیلی راحت آماده می گردد. پس با ما همراه باشید.
دسر برفی | |
تعداد نفرات | 8 نفر |
زمان آماده سازی | نیم ساعت |
زمان تهیه | 3 تا 4 ساعت |
اندازه سختی | کم |
دسر برفی
احتمالا طرز تهیه و ظاهر این دسر ترکیه ای شما را به یاد باسلوق خودمان بیندازد. حق هم دارید و این دو، خیلی شبیه هم هستند، با این تفاوت که به طور معمول، در باسلوق ایرانی، خبری از بیسکوییت یا شکلات نیست و معمولا در آن، از انواع مغزیجات استفاده می گردد. به هر حال، هدف این است که شب چله خوبی داشته باشید وکام خود را در طولانی ترین شب سال، در کنار عزیزانتان شیرین کنید. پس این دستور را بخوانید و اگر مناسب دانستید، حتما آن را برای شب یلدای سال جاری امتحان کنید. ظاهر کوچک و شکیل این دسرهای خوشمزه، کار پذیرایی را برای شما، راحت تر خواهند کرد.
مواد لازم برای تهیه دسر برفی
شما می توانید به جای شکلات مغزدار، از انواع بیسکوییت های طعم دار هم بهره ببرید. مواد لازم، به ترتیب جدول زیر است:
مواد لازم | اندازه مورد احتیاج |
آرد | 120 گرم |
شیر | 5 پیمانه |
شکر | 200 گرم |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
شکلات مغزدار | به اندازه لازم |
پودر نارگیل | به اندازه لازم |
مراحل طرز تهیه دسر برفی
برای تهیه دسر برفی برای شب یلدا، به این ترتیب عمل کنید:
- مرحله اول: آرد را الک کنید و آن را همراه با شیر، شکر و وانیل در ظرفی مناسب ریخته و با حرارت کم به آرامی هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود.
- مرحله دوم: هم زدن مواد را باید تا جایی ادامه دهید که رد قاشق روی مواد دسر بماند. در این زمان، کره را هم اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
- مرحله سوم: در این مرحله از طرز تهیه دسر برفی، قالب را آماده کنید. برای این منظور می توانید از قالب های لیوانی تک نفره یا قالب یک تکه طرح دار بهره ببرید.
- مرحله چهارم: ابتدا نیمی از مواد دسر برفی را داخل قالب بریزید و سپس، در مرکز قالب، اندازهی شکلات مغزدار قرار دهید. حالا بقیه مواد را هم روی شکلات ها بریزید تا قالب پر گردد.
- مرحله پنجم: اجازه دهید مواد دسر از حرارت بیفتند، سپس روی قالب ها را با یک نایلون یا سلفون بپوشانید و به مدت 3 ساعت در یخچال بگذارید.
- مرحله ششم: پس از اینکه دسر به طور کامل بست، آن را از قالب بیرون آورده و در ظرف گودی که حاوی پودر نارگیل است، بغلطانید.
- مرحله هفتم: برای طعم و ظاهر بهتر این دسر می توانید روی آن را با غنچه های گل محمدی یا اندازهی شکلات ذوب شده، تزئین نموده و سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه دسر برفی
توجه به این نکات باعث می گردد که نتیجه کار شما بهتر گردد:
- موقع ریختن شکلات های مغزدار داخل قالب، صبر کنید تا دسر خنک گردد. در غیر این صورت، شکلات، آب شده و ظاهر دسر زیبای شما را به می ریزد.
- در برخی دستورها، در کنار آرد، از 1 قاشق نشاسته ذرت هم استفاده می گردد.
- شما می توانید شکلات یا بیسکوییت را از این دستور حذف کنید و به جای آن بین دو لایه مواد دسر از اندازهی خامه فرم گرفته یا ترکیب کم شانتی و شیر بهره ببرید.
- کرم شانتی را از لوازم قنادی ها تهیه کنید و در نظر داشته باشید که نسبت به خامه قنادی، چربی کمتری داشته و رژیمی تر است.
با دسر برفی به استقبال زمستان بروید…
طرز تهیه دسر برفی را در 7 مرحله و به ساده ترین شکل برایتان شرح دادیم. امیدواریم بتوانید این دسر شکیل را تهیه کنید و در کنار خانواده از طعم آن لذت ببرید. البته، اگر احساس کردید که با تهیه این دسر وقتی برای تهیه سایر دسرها نخواهید داشت، از خبرنگاران یاری بگیرید. به این صورت، سایر دسرها را از سرویس سفارش انلاین شیرینی سفارش می دهید و باقی زمان را برای تهیه دسر برفی صرف می کنید.
منبع: اسنپ فود