طرز تهیه تخم مرغ پخته در آووکادو؛ غذای سالم و رژیمی از آمریکا
به گزارش مجله پارمیسفان، در مجموعه آشپزی ملل در خانه، با دستور پخت یکی از غذاهای دنیا به آن کشور سفر می کنیم. امروز با طرز تهیه تخم مرغ پخته در آووکادو، به جنوب غرب آمریکا سفر خواهیم کرد.
امروز در خبرنگاران قرار است به جنوب غرب آمریکاسفر کنیم و برانچ کلاسیک و فوتوژنیک تخم مرغ های پخته در آووکادو (eggs baked in avocado) را بپزیم که غذایی محبوب در کافه ها و غذاخوری های این منطقه و البته سراسر جهان به شمار می آید.
تخم مرغ پخته در آووکادو با طعمی خامه ای، خوشمزه و کره ای، غذایی است که هر فردی عاشق آن خواهد شد. جالب است بدانید که در طبخ این غذا از کره استفاده نمی گردد. از تخم مرغ پخته در آووکادوی خود عکس بگیرید و در اینستاگرام به اشتراک بگذارید و مطمئن باشید که پست شما صدها لایک خواهد خورد.
مواد لازم
برای 2 نفر
- 2 عدد آووکادوی بزرگ، رسیده اما نه خیلی نرم
- 4 عدد تخم مرغ کوچک یا میانه
- نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار لازم
- کالباس گوشت سرخ شده، تکه های مکعبی نان سوخاری و سیر سرخ شده و برشته برای سرو
دستور پخت
1. فر را در دمای 220 درجه سانتی گراد یا 425 درجه فارنهایت گرم کنید.
2. آووکادوهای پوست نکنده را به دو قسمت تقسیم کنید و سپس با یک قاشق کوچک، داخل آن را کمی خالی کنید تا یک حفره ایجاد گردد. مقدار این حفره بستگی به مقدار آواکادو و تخم مرغ شما دارد.
3. تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و مراقب باشید که زرده آن ها سالم دربیاید.
4. آووکادوهای نصف شده را در یک سینی فر یا ظرف مناسب برای فر قرار دهید. به طوری که قسمت بریده شده رو به بالا باشد و حتی الامکان همه آن ها در یک سطح قرار بگیرند.
5. یک زرده تخم مرغ را در هر نصفه آووکادو قرار دهید و سپس به مقدار کافی به آن سفیده اضافه کنید تا حفره آووکادو پر گردد. برترین راه برای جداکردن زرده، استفاده از پوسته تخم مرغ خالی به عنوان یک ظرف است.
6. آن را با نمک، فلفل سیاه و پاپریکا مزه دار کنید.
7. سینی فر یا ظرف خود را با احتیاط داخل فر قرار دهید و آواکادوها را به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید. زمان پخت به سلیقه شما در حد پختن تخم مرغ ها بستگی دارد.
8. سینی فر یا ظرف خود را از فر دربیاورید و آواکادوها را به ظرف های سرو منتقل کنید. برای هر فرد، دو نصفه آواکادو کافی است.
9. تکه های کالباس سرخ شده، تکه های مکعبی نان سوخاری و سیر سرخ شده را در صورت تمایل به آن اضافه کنید.
نکته مهم
مقدار تخم مرغ هایتان را با آووکادوها مطابقت دهید. اگر احتیاج بود برای جا دادن تخم مرغ، می توانید با یک قاشق کوچک حفره آووکادو را عمیق تر کنید. آووکادوها را در سینی فر به هم بچسبانید تا در حین جابه جایی، تخم مرغ نپخته از آن ها بیرون نریزد.
ویدیو
سفر به آمریکا با طعم تخم مرغ پخته در آووکادو
اولین چیزی که در خصوص تخم مرغ های پخته در آواکادو می فهمید این است که این غذا بسیار زیبا و خوش چشم انداز است. زرده تخم مرغ در احاطه یک حلقه سفید درون آواکادوی بیضی شکل نصفه سبزرنگ واقعا تصویری چشم نواز است.
طعم این غذا درست به مقدار تصویر آن دلچسب و مطبوع است. بافت نرم و خامه ای آواکادو و ترکیب فوق العاده آن با تخم مرغ ها، معجزه ای خلق می نماید که هوش از سرتان خواهد برد. این غذا را به راحتی می توان روی یک نان تست برشته و تازه مالید و نوش جان کرد.
بافت نهایی تخم مرغ های پخته در آووکادو درست مانند هر غذای تخم مرغی دیگری بستگی به زمان پخت آن دارد، برای همین زرده تخم مرغ شما، بسته به میلتان می تواند در هر حالتی از عسلی گرفته تا کاملا پخته و جامد باشد.
افرادی که دوست دارند موقع خوردن غذا چیزی زیر دندان آن ها قرچ قرچ کند، می توانند کالباس های گوشت برشته و سرخ شده، تکه های مکعبی نان سوخاری و سیر سرخ شده را به آن بیفزایند و آنهایی که در پی طعم جنوب غربی آمریکا هستند، با اضافه کردن کمی سس تند و شاید سس سالسای تند به هدف خود می رسند.
شما می توانید از تجربیات خود در طبخ هریک از غذاهای بین المللی ارائه شده در مجموعه 50 غذای خوشمزه جهان برای ما بنویسید یا از غذاهای خود عکس بگیرید و با تگ کردن خبرنگاران در اینستاگرام (@)، تصاویر خود را با ما به اشتراک بگذارید.
منبع: کجارو / lonelyplanet