دانشمندان می گویند برای کاهش وزن، ژنتیک هم باید در نظر گرفته گردد
به گزارش مجله پارمیسفان، گروهی از محققان موسسه ملی بهداشت آمریکا معتقدند که باید مطالعات بیشتری روی تاثیر ژنتیک بر کاهش وزن انجام گردد.

چاقی و کاهش وزن، مخصوصا در تعطیلات به یک معضل تبدیل می گردد. این روزها افراد جامعه بیش از هر زمان دیگری نسبت به فواید داشتن وزن استاندارد و کاهش وزن برای سلامت بدن مطلع هستند. خوشبختانه در زمینه کاهش وزن تحقیقات زیادی انجام می گردد و هر روزه شاهد راه کارها و رهنمون های جدیدی برای تسهیل و شیوه درست انجام این کار هستیم. یکی از این تحقیقات هم اخیرا به وسیله موسسه ملی بهداشت آمریکا اجرا شده که براساس آن، برای کم کردن وزن، باید عامل ژنتیک هم در کنار تمرینات ورزشی و برنامه های غذایی در نظر گرفته گردد.
محققان و کارشناسان این موسسه، تاثیرات مختلف ژنتیک را بر نحوه اضافه کردن وزن مورد مطالعه قرار دادند. ژن ها نقش معین نماینده ای در رفتار و بیولوژی بدن انسان ها دارند. 150 گونه مختلف ژنتیک بر مقدار درشتی بدن، شاخص توده بدنی و احتمال چاقی مفرط تاثیر می گذارند. راه چاره کم کردن وزن این است که بفهمیم که چرا برخی از افراد خیلی راحت و زود وزن کم می نمایند و بدن برخی دیگر هم همین طور چربی جذب می نماید.
هدف اصلی آنها از انجام این تحقیق این بود که با استفاده از اطلاعات ژنتیکی به یک برنامه شخصی برای چاقی مفرط و کاهش وزن برسند. آنها در مقاله ای که برای این تحقیق منتشر شده، شرح داده اند که گرچه ژن ها اطلاعات زیادی از فیزیولوژی فرد به ما می دهند، اما درباره رابطه میان ژن ها و کاهش وزن تحقیقات کافی انجام نشده است. این مقاله، به پزشکان، محققان و افراد عادی خلاصه ای از تحقیقات انجام شده در زمینه ارتباط ژنتیک و کاهش وزن ارایه می دهد. به طور کلی آنها پی برده اند که درباره تاثیر ژن بر تغییر وزن دانش کمی وجود دارد.
با این اوصاف، توصیه این گروه تحقیقاتی این است که در این زمینه تحقیقات بیشتری صورت گیرد. آنها بعلاوه گرایش هایی را که محققان می توانند به طور خاص بر آنها تمرکز نمایند، نام بردند که از میان آنها می توان به سیستم های بیولوژیکی تاثیرگذار بر دریافت غذا و فعالیت فیزیکی و تاثیر ژنتیک بر ذایقه افراد اشاره نمود.
منبع: Digital Trends
اخبار مرتبط: روغن ماهی تعداد سلول های چربی سوز را افزایش می دهد
منبع: دیجیکالا مگ