کلانتری: به سقوط فکر نمی کنیم، دنبال رتبه تک رقمی هستیم، سایپا شکست خورده و نباید به این تیم امتیاز بدهند

به گزارش مجله پارمیسفان، هافبک تیم فوتبال نساجی قائمشهر تأکید کرد، سرخپوشان مازندرانی به سقوط فکر نمی کنند و در لیگ امسال دنبال کسب رتبه تک رقمی هستند.

کلانتری: به سقوط فکر نمی کنیم، دنبال رتبه تک رقمی هستیم، سایپا شکست خورده و نباید به این تیم امتیاز بدهند

ایوب کلانتری در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرنگاران، درباره آخرین شرایط نساجی در تعطیلی مسابقات لیگ برتر گفت: ما تمرینات خوبی را انجام می دهیم و با توجه به نتایج خوبی که در این چند هفته گرفتیم، از لحاظ روحی هم در شرایط خوبی هستیم. تمام تمرکز ما این است که کارمان را به بهترین شکل جلو ببریم و در سرانجام لیگ اتفاقاتی را رقم بزنیم که هواداران شاد شوند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا نساجی در لیگ برتر می ماند؟، شرح داد: ما اصلاً به سقوط فکر نمی کنیم و تمام هدف مان این است که در بازی های بعدی بیشترین امتیاز را گرفته و در سرانجام لیگ برتر رتبه ای تک رقمی را به دست بیاوریم. امسال در نیم فصل اول شرایط خوبی نداشتیم، ولی در بعضی از بازی ها که مساوی کردیم یا باختیم، مستحق برد بودیم، با این حال به حق مان نرسیدیم. باید در بازی های باقیمانده جبران مافات کنیم و تا الان هم کاری انجام نداده ایم. برای رسیدن به هدف مان باید سخت بجنگیم.

هافبک تیم فوتبال نساجی قائمشهر با اشاره به حکم کمیته انضباطی درباره نتیجه دیدار سایپا - پیکان اعلام نمود: در این مورد کارشناسان و مسئولان کمیته استیناف بهتر می توانند نظر بدهند. من معتقدم که با توجه به اشتباهات اجرا شده می توانند از پیکان امتیاز کم کنند، نه اینکه به سایپا امتیاز بدهند. سایپا در زمین مسابقه شکست خورده است و دلیلی ندارد به این تیم امتیاز بدهند. امیدوارم کمیته استیناف یک حکم منطقی بدهد.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 7 تیر 1400 بروزرسانی: 7 تیر 1400 گردآورنده: parmisfun.ir شناسه مطلب: 1693

به "کلانتری: به سقوط فکر نمی کنیم، دنبال رتبه تک رقمی هستیم، سایپا شکست خورده و نباید به این تیم امتیاز بدهند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کلانتری: به سقوط فکر نمی کنیم، دنبال رتبه تک رقمی هستیم، سایپا شکست خورده و نباید به این تیم امتیاز بدهند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید